P
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • yeah I know how it feels like,, and thank you :) merry christmas and a happy new year.
  aww that is to bad, it was really nice talking to you when you were available, but I understand, ppl don't stay here for long terms it seems :Þ

  Im good, just finished school and graduation is on this week, and after that I have to find something to do until I start school again in August next year :)
  ja, kan tänka mig att det är svårt speciellt i stockholm /:

  okej, ja det är ju synd. förhoppningsvis får du jobb snart så löser det sig :D

  ja, man bli svettig och äcklig. känns som man sover i regnånga typ :c

  aha, då får jag kolla upp det. finns ju massor med festivaler som man vill gå på, argh >.<
  precis så känner jag! vill du bo kvar i stockholm då? :]

  ja, lite så är det för mig med. man är så beroende av sina vänner känns det som :/ det är ju dock riktigt svårt (tycker jag) att skaffa nya vänner bara sådär hur som helst.

  nej, tälta och bli svettig tillsammans med andra människor är inte riktigt min grej. jag hade gärna gjort det om det inte vore för att jag är så sjukt självmedveten osv. men åker jag dit så blir det en endagsbiljett förmodligen :)

  åh vad kul! det brukar alltid vara bättre band och bättre ALLT i andra länder :'D vad är det för bra band som kommer dit?
  tack! :) vad kul! vet du vad du skulle vilja jobba med?

  samma här! jag ska verkligen försöka planera in saker den här sommaren. man måste ju ta vara på sommaren ordentligt känns det som eftersom det annars är så mörkt och kallt här :/

  jag ska försöka ta mig till peace & love faktiskt :) sen vill jag verkligen åka någonstans och göra saker! kanske medeltidsveckan på gotland, vi får se! vilken festival hade du tänkt gå på?
  ja, får se om jag lyckas :'D men ja.. jag hade tänkt försöka få jobb på en båt.. låter löjligt men vet fan inte vad jag ska göra. funkar inte det så funderar jag på norge, haha.

  ah, har du mycket kvar att plugga nu eller är det slut snart? planer för sommaren då? :)
  heeei :) det går väl sådär, jag andas och lever fortfarande iallafall, haha. tänkte ta tag i mitt liv på riktigt nästa vecka hade jag tänkt. inte bra att skjuta upp saker har jag märkt! hur går det själv? hänt något kul på sistone? :)
  ja, precis. men någon gång så kanske man är kapabel till att slå tillbaka stort! :]
  nej, den har jag inte läst! men bra att du tipsar, då måste jag kolla upp den! :)
  ja, det är så fruktansvärt frustrerande. så går man och gnager på det efteråt och önska att man hade sagt något. fyfan vilket mongo! vissa människor tror verkligen att dom kan bete sig hur som helst.
  fan vad stört /: jag förstår precis, har samma problem själv. och när jag väl ska försöka så börjar det tåras i ögonen, sjukt irriterande. betedde han sig dumt mot dig eller någon annan?
  nej, vad tråkigt :/ var det något speciellt som hände eller kändes det bara helt fel?
  jag har gjort samma gamla typ.. det blir en hel del tv-och filmtittande men har försökt gå ut lite mer och träffa folk men nja. känner att jag måste rycka upp mig lite :p
  haha, man tycker det! jag vet inte alls vad jag ska tro längre :p inget förvånar mig längre om jag säger så, haha.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top